SERVERAS MED TZATZIKI
Toppad med basilikaolja, serveras med vitlöksbröd
Parmesan och vitlöksgratinerade gröna jättemusslor
Fyllda med vitost och spenat
Handskalade räkor serveras på en salladsbädd med tomat, gurka och ananas
serveras med parmesanost och citronkräm
Kycklingfile toppad med vitlök, ost, soltorkade tomater och oregano, serveras med klyftpotatis
Wärdshusets fläskschnitzel gjord på svensk rapsgris, serveras med rödvinssås, ansjovis, kapris, citron och klyftpotatis
Fläskfilé med bearnaisesås toppad med grönsparris och räkor, serveras med klyftpotatis
Fläskfilé och oxfilé serveras med rödvinsås, bearnaisesås och klyftpotatis
Oxfilé serveras på en bädd orientalisk grönsaksgryta med klyftpotatis
Oxfilé serveras med husets gorgonzolasås och klyftpotatis
Ugnsbakad lax med dragonsås
Serveras med sylt & grädde
Serveras med rödbetor
Vaniljglass med en fräsch och tropisk topping gjord på mango, passionsfrukt, mynta & likören cointreau
Välj topping choklad, eller kola
Med hallon och grädde
© 2018 Arbrå Wärdshus